torstai 14. kesäkuuta 2012

Kaikulassa kukko kiekuu joka päivä. Täällä nimittäin on George niminen kukko! George on komea kuningas ja johtaa 7 henkistä kana/kukko laumaa. 2 aikuista kanarouvaa ja viisi tipua joista osa on kanoja ja osa kukkoja. 3 ankkaamme yrittävät kovasti kuulua myös Georgen laumaan ja George onkin kahden vaiheilla hyväksyisikö ankat vai ei.
 Blogistamme voit lukea Kaikulan kuulumisia ja pian esittelyt kaikista eläimistä. Nyt on kaneista, kissoista ja koirista meilkein valmiit esittelyt.
 Hilma kanille syntyi kaksi viikkoa sitten 7 poikasta joista yksi valitettavasti menehtyi. Poikaset ovat juuri avanneet silmänsä ja tutkivat jo pesän ulkomaailmaa. Tänään siirsimme Hilman ja poikaset ulkoaitaukseen hetkeksi, jossa on spieltunneli ja muuta kivaa niille. ja innoissaan poikaset siellä pomppivatkin. Hilma ei ole koko kahtena viikkona kunnolla jaloitellut vaikka olisi ollutkin mahdollisuus. Se ei ole raaskinut jättää poikasiaa hetkeksikään. Hilman poikaset ovat kaikki kauniita ja melkein samanlaisia kaikki. Erilaisia kuvioita eri kohdissa. Kohta nekin varmaan alkaa jo erottamaan.

Hilman poikaset 1 viikon ikäsinä
                                                       
 Siiri kanillemme syntyi myös 6 poikasta viime viikolla. Nämä poikaset ovat kaikki erivärisiä. on valkoista, ja mustaraidallista. vaikka mitä. Siirin poikaset ovat viellä pieniä eivätkä ole avanneet silmiään. Joskus joku lähtee pesästä ja Siiri vie eksyneen takaisin. Siirikään ei ole kummenkin häkistään liikkunut mihinkään.
 
                                                   
Viime viikon perjantaina saapui pieni kissaneiti Helinä Kaikulaan. Helinä on valkoinen, jolla on päässään harmaa läikkä. Paavo kissamme kanssa Helinä on tehnyt tuttavuutta pitkän toistensa tuijottamisen jälkeen. Helmikissa on tällä hetkellä naapurissa etsimässä miestä. (: Helinä touhuaa paljon ja tykkää leikkiä johdoilla tai vaania kärpäsiä. Vielä se ei ole saanut yhtäkään kiinni.
 
Helinä ja Paavo
                                               

Lampaat Olivia, Olga ja Alma sekä pässi Lambi ovat toimineet hienosti koko kesän ajan ruohonleikkaajana. Ruoho lyhenee tasaisesti sopivaan tahtiin. Lampaat saavat huomenna kilikavereita. Niistä kerromme myöhemmin kuvien kera,

Toivottavasti piipahdat lukemassa toistekin lukemassa Kaikulan eläinten arjesta ja touhuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti